ASV'33 Logo

ASV’33 verwelkomt nieuwe sponsors!

ASV’33 verwelkomt nieuwe sponsors!

Sinds de start van dit seizoen heeft ASV’33 weer een aantal nieuwe sponsors mogen verwelkomen. Onderstaand tref je de nieuwe “Middenveld-sponsoren” aan:

Het “Middenveld-sponsorpakket bestaat uit een opvallend reclamebord naast het hoofdveld, opvallende vermelding in de roulerende balk aan de onderzijde van onze website en een volledige bedrijfsvermelding op de sponsorpagina van onze website. Wanneer je op het logo van de sponsor klikt wordt je doorgelinkt naar de bedrijfswebsite van de sponsor

Namens ASV’33 willen wij bovenstaande sponsors hartelijk danken voor hun ondersteuning. Aan onze leden roepen we vooral op: Denk aan onze sponsors, wanneer je aankopen doet. Koop lokaal en ondersteun zo de plaatselijke ondernemers, alsmede je voetbalclub!