ASV'33 Logo

ASV ’33 leidt ruime nederlaag tegen Stiphout Vooruit

Helaas kon ASV ’33 de goede reeks (twee overwinningen en een gelijkspel) niet voortzetten. Tegen koploper Stiphout Vooruit leden de roodwitten een vrij kansloze nederlaag.

Beide ploegen kwamen fel uit de startblokken, maar al gauw nam de thuisclub het initiatief. De aanvallers en middenvelders van Stiphout Vooruit kregen te veel ruimte van de bezoekers en dat leidde al snel tot gevaarlijke situaties. Eerst ging een kopbal van Stijn de Kleine net naast en vervolgens moest ASV-keeper Martijn Verbakel met enkele fraaie reddingen een doelpunt voorkomen.

In de 24e minuut kreeg ASV-spits Pim Dubois een goede kans, na een mooie aanval over links, maar zijn inzet werd nog net geblokt.

Een minuut later was het aan de andere kant van het veld wel raak. Een afstandsschot van Max Tersteeg verdween buiten bereik van Martijn Verbakel in de kruising: 1-0 voor Stiphout Vooruit.

De bezoekers kregen na een half uur nog een aardige kans, maar een kopbal van Pim van den Tillaart, na een indraaiende vrije trap van Thomas Fritsen, werd door de keeper van de thuisclub met moeite gestopt.

Stiphout Vooruit bleef de gevaarlijkste ploeg en nog voor rust werd de voorsprong uitgebreid na doelpunten van Max Tersteeg en Teun Vos.

 

In de tweede helft was de wedstrijd veel meer in evenwicht, maar ASV ’33 wist geen grote kansen te creëren. Pas in de 86e minuut redde Bart Vermeulen de eer voor de bezoekers. Na een dieptepass van Thomas Fritsen rondde hij bekwaam af. Het was echter te laat om nog iets te kunnen forceren. Bovendien scoorde Damian Donkers in blessuretijd nog voor de thuisclub en bepaalde daarmee de eindstand op 4-1.

A.s. zondag 3 april speelt ASV ’33 om 14.30 uur thuis tegen ONDO. Deze middag zorgt een DJ voor de feestelijke afsluiting van de eerste seizoenshelft.

 

De opstelling:

Martijn Verbakel; Bram Bekkers (46e min. Luc Bankers), Leon van Geel, Pim van den Tillaart, Camiel van de Ven (44e min. Erwin van Dijk); Niek Swinkels, Owen Bosveld (23e min. Robert Roche), Thomas Fritsen; Teun de Koning (44e min. Bart Vermeulen), Pim Dubois, Stijn Kersjes