ASV'33 Logo

Voetbal voor vluchtelingen uit Oekraine

Bij ASV’33 is onlangs de vraag binnengekomen of we kinderen die gevlucht zijn uit Oekraine een stukje ontspanning kunnen bieden door hen mee te laten voetballen. Hier werken we vanzelfsprekend graag aan mee. De komende periode zullen we de kinderen die hiervan gebruik willen maken zoveel mogelijk onder proberen te brengen in de bijbehorende leeftijdscategorieën. Om welke aantallen en leeftijdscategorieen het gaat is op dit moment nog niet helemaal duidelijk.

Aangezien de gezinnen vaak veel/alles achter hebben moeten laten, is bestaat er een gebrek aan sportkleding om te kunnen voetballen. Indien er kinderen onder gebracht worden in het team van uw kind, zal dit door de trainers/leiders naar u gecommuniceerd worden. Als er behoefte is aan kleding zal de trainer/leider kenbaar maken. We zouden jullie willen vragen om te bekijken of we deze kinderen hiermee gezamenlijk kunnen helpen en hopelijk vinden ze op die manier wat ontspanning in deze heftige tijd.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!