ASV'33 Logo

30 April Clubfeest ASV’33 met DJ Barend van Deelen – Introductie Splitt App (betaal app voor groepen)

Clubfeest 30 April met DJ Barend van Deelen, oa bekend van Radio 538

Kom jij ook op het clubfeest op 30 April bij ASV’33? Deze avond komt DJ Barend van Deelen draaien, oa bekend van Radio 538! Samen maken we er een avond van om nooit te vergeten.

Let op: Tijdens deze avond is het alleen mogelijk om met de Splitt app te betalen voor je hapjes en drankjes. Zorg dus dat de app voor die tijd in gebruik is genomen door alle teamleden. Maak nu simpel jullie eigen betaalgroep aan door de Splitt-app te downloaden. Dit kan via deze link: i.splitt.nl

Voor elk team een eigen teampas

Nieuw voor onze teams: Een super handige betaalapp om mee te betalen in de kantine. Door het verdwijnen van contant geld is het soms lastig om op een eerlijke en makkelijke manier een rondje te halen. Daarom kan je bij ASV’33 nu betalen met Splitt: Dé betaalapp voor sportteams. Dit is de reden van het scherm aan de bar.

Hiermee kan één teamlid een rondje drankjes voor het hele team afrekenen. Het mooie is: je betaalt altijd alleen voor jouw eigen deel. Je kunt dus voortaan eerlijk en makkelijk drankjes halen voor het hele team. En als je een keertje afwezig bent, betaal je dus ook niet mee.

Hoe het werkt:
[1] Download de Splitt-app via i.splitt.nl
[2] Open jullie eigen betaalgroepje
[3] Betaal met de app (door de QR-code op het scherm aan de bar te scannen)

Tijdens het clubfeest op 30 April kan je uitsluitend met Splitt betalen. Zorg dus dat de app voor die tijd in gebruik is genomen door alle teamleden. Maak nu simpel jullie eigen betaalgroep  aan door de Splitt-app te downloaden. Dit kan via deze link: i.splitt.nl