ASV'33 Logo

Seizoenopening jeugd op 27 augustus

Helaas is het niet mogelijk gebleken om een seizoenafsluiting voor de jeugd te organiseren. Dit heeft met name te maken met het opschuiven van het competitieprogramma t.g.v corona. Zaterdag 11 juni was de eerste mogelijke datum, maar dan is het ook Roefeldag in Laarbeek en daar doet veel jeugd aan mee. Een week later zijn diverse organisatoren verhinderd en zijn enkele jeugdteams op toernooi. Zaterdag 25 juni kan niet omdat dan ons ASV jeugdkamp plaatsvindt. In juli kunnen we de velden niet meer gebruiken vanwege groot onderhoud door de gemeente.

Wel willen we iedereen alvast wijzen op de feestelijke opening van het nieuwe seizoen op zaterdag 27 augustus. Weliswaar is het dan nog vakantie, maar we gaan er van uit dat veel mensen dan al weer terug zijn. De scholen beginnen pas maandag 5 september, maar zaterdag 3 september is geen optie, omdat dan de competities 4×4 beginnen en er ook bekerwedstrijden zijn. Noteer deze datum dus alvast in je agenda.