ASV'33 Logo

Informatie en programma busreis naar Maurik

Beste ASV-ers,

Zondag 12 juni om 14.30 uur staat een belangrijke uitwedstrijd voor ons eerste elftal op het programma.
Op deze middag wordt de eerste wedstrijd van het tweeluik om handhaving in de vierde klasse gespeeld, in Maurik tegen sv MEC ‘07.

We zijn erg verheugd met de vele aanmeldingen van supporters om ons vaandelteam te ondersteunen in de strijd voor lijfsbehoud in de 4e klasse. Zoals bekend worden jullie vervoerd met een touringcar. Mede dankzij een aanzienlijke financiële bijdrage van Café Zaal Bij van Dijk hebben we deze touringcar kunnen regelen.

Let op: Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar in de bus. Neem contact op met onze secretaris Joery Driessen om te kijken of je nog mee kunt. Dit kan via driessenjoery@gmail.com. Kosten zijn 5 euro die contact in de bus betaald dient te worden.

Het programma voor deze dag is als volgt:

11.30 uur

Verzamelen bij Café Zaal Bij van Dijk, er is gelegenheid om nog een drankje te nuttigen. Zorg dat je op tijd bent, want de bus vertrekt direct wanneer hij de spelers en staf heeft opgehaald.

Circa 17.00 uur

Vertrek richting Aarle-Rixtel, waarbij de bus weer zal stoppen bij Café Zaal Bij van Dijk. Daar worden jullie ontvangen door John en Jolanda met een snack en is er uiteraard gelegenheid voor de nabespreking onder het genot van een drankje op het terras of in het café.

Namens ASV’33 willen wij jullie verzoeken om ook jullie dankbaarheid te tonen aan Café Zaal Bij van Dijk door het nuttigen van een paar drankjes.

Op naar de winst en het klassebehoud!

 

Bestuur ASV’33

Commissie Sponsoring ASV’33