ASV'33 Logo

Nico van den Brink is onze nieuwe hoofdtrainer

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we in de persoon van Nico van den Brink onze nieuwe hoofdtrainer gevonden hebben.
Er zijn verschillende gesprekken geweest met het bestuur, de staf en een afvaardiging van de spelers van de selectie en daaruit is Nico positief naar voren gekomen. We gaan een samenwerking aan voor 1 seizoen met de intentie van zowel ASV’33 als Nico om er een langere samenwerking van te maken.

Nico heeft al vele jaren ervaring als hoofdtrainer. In het 1e deel van zijn carriére veelal bij clubs in de omgeving van Den Bosch en meer recent 3 jaar bij sv Tongelre en 5 jaar bij sv Roggel. Afgelopen seizoen was hij hoofdtrainer bij vv Koningslust.

Wij kijken uit naar de samenwerking! Hieronder stelt Nico zichzelf vast kort voor.

Bestuur ASV’33

—-

Beste mensen,

Hierbij een korte voorstelling van de persoon aangesteld door het bestuur als trainer /coach van jullie voetbalvereniging ASV’33 uit aarle rixtel.

Mijn naam is Nico van den Brink, geboren in Gorinchem maar opgegroeid in Amsterdam waar ik dan ook voor het eerst ging voetballen bij DWS later fc Amsterdam genoemd.

Op mijn 14e verhuisd naar ’s Hertogenbosch waar ik heb gevoetbald op verschillende niveau’s. Ik ben gehuwd met Petra Bouma. Samen hebben we 3 kinderen en 6 kleinkinderen en ik woon sinds 2007 in Helmond.

Zowel als voetballer op het veld als in de zaal en daarna als trainer prijs ik me gelukkig met de behaalde resultaten waardoor ik dit nog altijd gedreven en met ambitie en veel plezier doe.

En dan nu ASV33 waar ik met diverse clubmensen de taak heb het voetbal en voetballers naar hun niveau en team prestatie te brengen.Voor mij persoonlijk weer een heerlijke uitdaging in het amateurvoetbal bij een mooie club.

Graag zie ik de mensen van de club plus aanhang op het sportpark

met vriendelijke groeten
Nico van den Brink