ASV'33 Logo

ASV ’33 verliest van Milheezer Boys

In een matige wedstrijd verloor ASV ’33 met 3-1 van Milheezer Boys. De roodwitten hadden nog een theoretische kans op het winnen van de tweede periode, maar na deze nederlaag speelt de ploeg nergens meer om.

ASV ’33 begon goed aan de wedstrijd en kreeg al na enkele minuten een kans om op voorsprong te komen. De inzet van Owen Bosveld werd echter gestopt. Ook de thuisclub kreeg na een kwartier een mogelijkheid om te scoren, maar Pim van den Tillaart blokte het schot van de spits van Milheezer Boys.

Na 20 minuten speelde Tim Verbakel, na een goede aanval van ASV ’33 over rechts, zich prima vrij. Vanuit een moeilijke hoek schoot hij echter rakelings voorlangs.

In de 29e minuut kwam Milheezer Boys op voorsprong. Na matig verdedigen van de bezoekers werd de bal vanaf rechts scherp voorgezet en vervolgens binnen getikt:

1-0. Twee minuten later een identieke situatie. Nu werd de scherpe voorzet vanaf rechts ongelukkig in eigen doel gewerkt door Pim van den Tillaart: 2-0. Vlak voor rust kon Martijn Verbakel met een prima redding voorkomen dat de wedstrijd al vroegtijdig beslist werd.

Na de rust slaagde ASV ’33 er niet in om Milheezer Boys onder druk te zetten. Terwijl de bezoekers geen kansen wisten te creëren kwam Milheezer Boys enkele keren gevaarlijk voor het doel van de roodwitten. Het vizier stond echter niet op scherp, waardoor de bezoekers hoop bleven houden op een beter resultaat.

In de 69e minuut kopte Bram Bekkers, na een corner, namens ASV ’33 net over.

Een kwartier voor tijd viel uit het niets de aansluitingstreffer. Een aanval over rechts werd uiteindelijk afgerond door de net ingevallen Thiemo van der Steen: 2-1. De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg werd sterker, ook met tien man, nadat Owen Bosveld geblesseerd was uitgevallen en er al drie keer was gewisseld. De bezoekers drongen aan, maar het was Milheezer Boys dat in de 90e minuut scoorde na een counter: 3-1.

Komende zondag speelt ASV ’33 om 14.30 uur de laatste thuiswedstrijd van deze competitie, tegen hekkensluiter MVC.

 

De opstelling:

Martijn Verbakel; Bram Bekkers (71. Lars Kuhn), Bart Vermeulen, Pim van den Tillaart, Lucas Franssen (62. Bas Raymakers); Owen Bosveld, Niek Swinkels, Teun de Koning; Stijn Kersjes, Tim Verbakel, Sam Douven (73. Thiemo van der Steen).