ASV'33 Logo

Jeffrey Ket keert terug bij ASV’33

Namens de commissie voetbalzaken zijn we blij te kunnen melden dat Jeffrey Ket komend seizoen aansluit bij onze selectie. Jeffrey keert na een aantal jaren bij VV Gemert terug bij ASV’33.  Wij wensen Jeffrey heel veel plezier en succes komend seizoen!

Jeffrey introduceert zichzelf hieronder.

—-

Ik ben Jeffrey Ket en ben opgegroeid in Aarle-Rixtel, daar ben ik ook van jongs af aan gestart met voetballen bij ASV’33 met als hoogtepunt een kampioenschap in de JO15-1. In mijn laatste jaar als JO15-1 speler ben ik via via in contact gekomen met VV Gemert en heb ik besloten dat ik de kans wilde pakken om hogerop te voetballen. Bij VV Gemert ben ik alle 1e elftallen doorlopen en draaiden we altijd mee om kampioenschappen, welke we ook regelmatig gepakt hebben, op het hoogste jeugd amateurniveau. Bij VV Gemert heb ik me ook als speler goed weten te ontwikkelen waardoor ik uiteindelijk de overstap naar het 1e heb kunnen maken. Na 2 jaar heb ik besloten mijn tijd bij VV Gemert af te maken in de JO23-1. Ik heb mijn vrienden altijd beloofd om terug te keren op de Hut, nu is voor mij het moment daar. In de terugkomst is voor mij het plezier en het weer kunnen voetballen met mijn vrienden waarvan er veel in de selectie spelen erg belangrijk.

Tot ziens op sportpark de Hut,
Jeffrey