ASV'33 Logo

Luc Lentjes keert terug bij ASV’33

Namens de commissie voetbalzaken zijn we blij te kunnen melden dat Luc Lentjes komend seizoen aansluit bij onze selectie. Luc keert na een aantal jaren bij VV Gemert en 1 seizoen bij VV Mierlo Hout terug bij ASV’33.  Wij wensen Luc heel veel plezier en succes komend seizoen!

Luc introduceert zichzelf hieronder

Mijn naam is Luc Lentjes, 23 jaar jong en opgegroeid in Aarle-Rixtel. Vanaf mijn 4e ben ik begonnen met voetballen bij de mini’s van Asv’33. Na een aantal jaren de jeugdelftallen te hebben doorlopen bij Asv’33, bood de mogelijkheid zich aan om in de JO15-1 de overstap te kunnen maken naar VV Gemert. Graag wilde ik deze kans aangrijpen om mezelf te meten met spelers die hogerop voetbalde.

Na een periode van 8 jaar waarin ik alle jeugdelftallen heb doorlopen bij VV Gemert, heb ik de overstap mogen maken naar het eerste elftal. In deze periode heb ik me goed kunnen ontwikkelen. Echter kenmerkt deze periode zich ook als een ongelukkige periode waarin ik veel te maken heb gehad met blessures. Uiteindelijk heb ik na een totale periode van 8 jaar bij VV Gemert besloten om de club te verlaten en hoopte ik het plezier in het spelletje voorafgaand aan het afgelopen seizoen terug te vinden bij rksv Mierlo-Hout. Na 1 seizoen heb ik echter al besloten om rksv Mierlo-Hout te verlaten. Ondanks dat rksv Mierlo-Hout een warme club is en ik het naar mijn zin heb gehad, is het op sportief vlak niet geworden wat ik op voorhand gehoopt had. Dit heeft mij er tot doen beslissen om terug te keren bij ASV’33.

Ik kijk er ontzettend naar uit om weer met vrienden & oude bekenden op het veld te staan en het plezier in het spelletje weer helemaal terug te krijgen!

Tot ziens op sportpark de Hut,
Luc