ASV'33 Logo

Te weinig scheidsrechters voor onze senioren

We hebben op dit moment te weinig scheidsrechters om wekelijkse voor al onze senioren elftallen die thuis een wedstrijd spelen een scheidsrechter beschikbaar te hebben. Het kan daarom gebeuren dat de scheidsrechterscommissie geen scheidsrechter kan toewijzen voor de wedstrijd.

Als dit geval is de afspraak dat de scheidsrechterscommissie contact zoekt met de leider van het elftal met de boodschap dat er zelf voor een scheidsrechter gezorgd moet worden voor de desbetreffende wedstrijd. Dit kan een speler uit het eigen team zijn. ASV’33 zorgt voor het scheidsrechters tenue, fluit en kaarten.

Zonder scheidsrechter kan er niet gevoetbald worden dus zorg dat er een scheidsrechter is!

Als er interesse is om wedstrijden (jeugd of senioren) bij ASV’33 te fluiten neem dan contact met ons op via info@asv33.nl

Bestuur ASV”33