ASV'33 Logo

ASV’33 doet mee aan de grote club actie – Start zaterdag 23 september

ASV’33 doet dit jaar weer mee met de Grote Club Actie. Dit jaar start de actie op zaterdag 23 september en eindigt op 13 november 2023.

Dit jaar richten we ons in het bijzonder op de jongste jeugdleden, dus de teams van O-8 tot en met O-13. De opbrengst zal ook ten goede komen aan deze leeftijdscategorie, zoals het jeugdkamp van ASV ’33 in juni.

De lotenboekjes kunnen zaterdag door de jeugdleiders van O8-1 t/m O13-1 (inclusief MO11-1 & MO13-1)  worden opgehaald in de bestuurskamer.

De verkoop gaat dit jaar ook weer via verkoopboekjes. Je kunt kiezen voor de eenmalige machtiging met de telefoon of voor de traditionele manier: met pen en papier. Je verkoopt de loten voor € 3,- per stuk, aan wie je wilt, zoals je familie, vrienden, buren, enz. De meeste loten verkoop je door langs de deuren te gaan in jouw buurt.

De kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen, zoals een auto, reischeques en fietsen, en als hoofdprijs een fors geldbedrag. Daarnaast zijn er landelijke prijzen voor de verkopers. Zo krijgt elk jeugdlid dat meer dan 25 loten verkoopt, de prachtige Grote Clubactie-medaille. Deze wordt na afloop van de actie in december persoonlijk uitgereikt.

Daarnaast zal ASV ’33 voor de vijf beste verkopers mooie prijzen beschikbaar stellen.
Voor de leiders en begeleiders is het volgend van belang:

  • De lotenboekjes kunnen zaterdag 23 september door de leiders van de desbetreffende teams worden opgehaald in de bestuurskamer
  • Volle lotenboekjes (1 boekje per speler) kunnen in de speciale ‘kluis’ worden gedeponeerd, die in de bestuurskamer van ASV’33 staat.
  • De volle boekjes kunnen ook worden ingeleverd in de brievenbus van De Malthezer 14 (Duivenakker) in Aarle-Rixtel.
  • Voor extra lotenboekjes kan contact worden opgenomen met Gerjan Beniers (vrijwilligerscommissie@asv33.nl). Er zijn voldoende boekjes beschikbaar.

Wij hopen wederom op een mooi resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Jouw inzet is goud waard voor ASV ’33.

Met vriendelijke groet,
Gerjan Beniers
vrijwilligerscommissie@asv33.nl