ASV'33 Logo

ELI en ASV’33 in evenwicht

Op een heel druilerige donderdagavond speelden ELI en ASV’33 de Laarbeekse derby, die drie keer eerder was afgelast. Toch was een flink aantal supporters aanwezig, die zagen, dat beide teams niet tot scoren kwamen. De 0-0 was ook een terechte uitslag. Beide ploegen werkten hard, waren uit op een goed resultaat, maar leden veel balverlies. Daarom waren er over 90 minuten nauwelijks scoringskansen. De thuisclub had in de 1e helft een licht veldoverwicht. Zo zag Aaron Hurkx zijn kopbal uit een hoekschop juist over het doel van Martijn Verbakel gaan. Hierna leverden alleen enkele vrije trappen gevaar op in het doelgebied van de roodwitten. Kort voor rust kwam ASV’33 wat beter in het spel en was voor het eerst gevaarlijk. Doelman Erik Swinkels keerde de inzet van Sam Douven.

Kort na rust kreeg ELI twee keer een doelkans, maar het schot van Milos Milosevic werd nog juist geblokkeerd en Youri Arts kon een goede actie van de snelle Aaron Hurkx niet honoreren. Aan de overzijde waren de beide schoten van Tim Verbakel veel te zwak. In de 72e minuut was ELI dichtbij een treffer na een omstreden vrije trap. Doelman Martijn Verbakel keerde de inzet wat gelukkig. Beide ploegen bleven hard werken ondanks de moeilijke weersomstandigheden, maar doelpunten bleven uit in dit sportieve duel.

Door dit resultaat blijft ASV’33 ongeslagen en kan a.s. donderdag de 1e periodetitel winnen. De thuisclub blijft boven in meedraaien.

Zondag 3 december gaat ELI op bezoek bij Bavos, ASV’33 speelt uit tegen sv De Braak.

Dit verslag is geschreven door Henk Hulsen van ELI

Opstelling ELI: Erik Swinkels, Joost van Kasteren, Floris van Hout, Lars Teuben, Aaron Hurkx, Teun van den Boom (68, Tijn van Hout), Youri Arts (80, Lex Hollanders), Ruben van Hoof, Niels den Bol (76, Lars Brinks), Jaccy van den Enden en Milos Milosevic.

Opstelling ASV’33: Martijn Verbakel, Bram Bekkers, Bart Vermeulen, Pim v.d. Tillaart, Teun de Koning, Niek Swinkels, Owen Bosveld, Luuk Lentjes, (68 Sam v.d. Tillaart), Sam Douven, (80, Thiemo v.d. Steen), Tim Verbakel en Stijn Kersjens.