ASV'33 Logo

ASV’33 – Milheezer Boys 0-0

In het eerste kwart van de wedstrijd domineerde ASV’33 het veldspel. ASV’33 deelde enkele speldenprikjes uit via Tim Verbakel en Stijn Kersjes, maar slaagde er niet in echt gevaarlijk te worden. Aan de andere kant slaagde Milheezer Boys erin enkele keren gevaarlijk uit te breken. In de 10e minuut werd Stijn Broeks knap vrijgespeeld in de zestien van ASV’33, maar zijn schot werd gepareerd door doelman Martijn Verbakel. Kort daarna kreeg Stijn Broeks weer een kans via een counter, maar deze keer prikte hij de bal net naast het doel van de Aarle-Rixtelnaren. De thuisploeg behield ook in het tweede kwart van de wedstrijd veel balbezit en probeerde via de zijkanten de bal voor het doel te krijgen, maar de finesse in de laatste pass ontbrak. Milheezer Boys bleef echter gevaarlijk in de counter, die vaak begon met slordig balverlies van ASV’33 op het middenveld. De drie snelle en fysiek sterke spitsen van Milheezer Boys slaagden er echter niet in deze mogelijkheden goed uit te spelen. De sterke verdediging van ASV’33 zorgde ervoor dat de brilstand op het scorebord bleef staan. Op slag van rust kreeg ASV’33 nog een vrije trap op een kansrijke positie, maar de poging van Bart Vermeulen werd katachtig uit de kruising gevist door de doelman van Milheezer Boys.

In de tweede helft gebeurde er vrij weinig. Het spelbeeld bleef hetzelfde, met ASV’33 in balbezit maar erg onmachtig. Het gebrek aan creativiteit en stootkracht zorgde ervoor dat er nauwelijks kansen werden gecreëerd. In de 65e minuut kwam Milheezer Boys nog wel eens gevaarlijk uit met twee pogingen van Stijn Broeks, maar Martijn Verbakel wist te redden. In de tegenaanval speelde Tim Verbakel zichzelf goed vrij en vond hij Luc Lentjes, maar diens schot met de binnenkant van de voet belandde recht in de handen van de doelman. In het absolute slot van de wedstrijd creëerde ASV’33 haar eerste echte kans van de wedstrijd, maar na een strakke voorzet kopte Bram Bekkers over de lat voor een leeg doel. ASV’33 speelt voor de vierde keer in de laatste vijf competitiewedstrijden 0-0 en verzuimt hiermee de koppositie over te nemen van de buren uit Lieshout.

Opstelling: Martijn Verbakel; Bram Bekkers, Bart Vermeulen, Pim van den Tillaart, Lucas Fransen; Niek Swinkels, Owen Bosveld, Luc Lentjes (Rens Manders, 70e min); Stijn Kersjes, Jeffrey Ket, Tim Verbakel (Sam Douven, 60e min).