ASV'33 Logo

Avon Valley School uit Engeland bezoekt ASV’33 en speelt wedstrijden tegen JO15

Afgelopen zondag, 3 maart, hebben wij op ons sportpark een groep bijzondere gasten mogen ontvangen. Namelijk de jongens en meiden van de Avon Valley School uit Engeland.

Deze jongens en meiden zouden het weekend in Nederland zijn voor de PSV football tour, maar wilden ook van de gelegenheid gebruik maken om zich te meten met een Nederlandse amateurclub.
Met dank aan Coen Quaden (QenQ sportevents), zijn zij met ons in contact gekomen en is de bal gaan rollen.

Zo geschiedde het dat afgelopen zondag om vier uur ’s middags de spelers en begeleiding van Avon Valley per bus op ons sportpark arriveerden. Na een korte rondleiding gingen de teams zich voorbereiden op de wedstrijden.
Op het hoofdveld zou onze Jo15-1 het opnemen tegen de Jo16 van Avon Valley, beide teams komen normaal uit in de eerste klasse 1.
Op veld twee zou onze Jo15-2, uitkomend in de 3e klasse, het opnemen tegen de Jo15 van Avon Valley, uitkomend in de 2e klasse.
Beide beloofden dus spannende wedstrijden te worden.

Na het schudden van de handen en het uitwisselen van de vaantjes, klonk om stipt vijf uur op beide velden het startsignaal.
Op het hoofdveld speelde onze Jo15-1 een lastige wedstrijd, waarbij vooral het fysieke verschil tussen beide teams een uitdaging vormde. Gelukkig lieten de jongens zich hierdoor niet afschrikken en lieten zien voetballend de sterkste te zijn, wat resulteerde in een overwinning voor ASV.

Op veld twee was de uitdaging voor onze Jo15-2 nog groter, ook daar was de tegenstander fysiek een stuk sterker, maar ook op voetballend gebied waren de jongens en meiden van Avon Valley een maatje te groot, waardoor de overwinning naar Avon Valley ging.

Na de beide wedstrijden werden de handen weer geschud, werd er nog een groepsfoto gemaakt en waren alle partijen tevreden met de eerlijke verdeling van de punten. Zowel de spelers, als staf en organisatoren kijken terug op een leuke en sportieve middag en zijn weer een mooie ervaring rijker.

Dank hiervoor aan alle betrokkenen!

Tegelijkertijd bereidt onze Jo15-1 zich alweer voor op de volgende Engels uitdager, namelijk de jongens en meiden van Charlton Rovers.
Zij zullen het op zondag 24 maart om 14:00 tegen elkaar opnemen op sportpark de hut, komt dat zien!