ASV'33 Logo

Steun onze club en ga voordelig naar Helmond Sport – SC Cambuur

Steun onze club en ga voordelig naar Helmond Sport!

Wil jij voordelig naar de wedstrijd Helmond Sport – SC Cambuur op vrijdag 22 december om 20.00 uur en daarbij ook nog eens jouw club steunen?

Dat kan. Leden van ASV’33 kunnen via www.helmondsport.nl/asv33 voor slechts € 5,50 kaarten kopen. Van dat bedrag gaat € 2,50 direct naar onze club toe. Zo kun je dus niet alleen voordelig naar Helmond Sport, maar steun je ook nog eens onze club met een mooi bedrag.

Bestel je kaarten en maak kans op leuke prijzen
Voor de club die de meeste kaarten verkoopt heeft Helmond Sport ook nog eens een leuke beloning. Die club mag namelijk bij een thuiswedstrijd in de Jupiler League de line-up verzorgen. Zorg dus dat je er met jouw team bij bent 22 december en wie weet lopen jullie de eerstvolgende thuiswedstrijd van Helmond Sport wel het veld op met de spelers. Daarnaast verloot Helmond Sport 10x een meet en greet met twee spelers onder iedereen die online een kaartje heeft gekocht.

Leuk uitje met het team
De wedstrijd tussen Helmond Sport en SC Cambuur is het ideale uitje voor het hele team om de eerste seizoenhelft op een mooie manier af te sluiten. Het is naast gezellig ook nog eens goed voor onze club en je maakt kans op een aantal leuke prijzen. We hopen dat iedereen laat zien wat voor geweldige club wij zijn en dat jullie massaal naar de wedstrijd zullen komen. Let op: je kunt maximaal twee tickets per persoon kopen.