ASV'33 Logo

Vesters Agrarische Groothandel en Erik Wich Metselwerken nieuwe sponsors ASV’33 4

ASV’33 is verheugd om te kunnen melden dat we 2 nieuwe shirtsponsoren hebben gevonden voor het 4e elftal. Met ingang van dit seizoen prijken de namen van Erik Wich Metselwerken en Vesters Agrarische groothandel op de shirts van dit elftal. Beide sponsoren zijn nauw betrokken bij het 4e elftal, enerzijds als speler en anderzijds als vaste supporter. Het shirt is aan de voorzijde bedrukt met Vesters Agrarische Groothandel en op de achterzijde is de naam van Erik Wich Metselwerken gedrukt. Het 4e elftal is momenteel de trotse koploper in de competitie en is voornemens om het kampioenschap dit jaar op te eisen. Een mooie, sportieve ontwikkeling waar beide sponsoren mogelijk dit seizoen dus al de vruchten van plukken.

Bestuur ASV’33


Wich Metselwerken Vesters Agrarische Groothandel VOF