ASV'33 Logo

Mark en Yvette nieuwe kantinebeheerders

Wij zijn zeer blij te kunnen mededelen dat we een akkoord hebben bereikt met Mark en Yvette over het beheer van onze kantine en vertrouwen erop dat de kantine bij hen in goede handen is. Zoals bekend hebben Twan en Marion besloten om te stoppen met het kantinebeheer en daarom zijn wij op zoek gegaan naar opvolgers.

Mark en Yvette nemen komend seizoen het kantinebeheer over en zullen de komende tijd samen met Twan en Marion de overdracht regelen

Wij wensen Mark en Yvette heel veel succes en plezier! Zij stellen zichzelf hieronder voor.

Bestuur ASV’33
—-

Na ongeveer een ½ jaar er over na hebben te mogen denken hebben wij besloten om het beheer van de kantine op ons te gaan nemen. In eerste instantie willen we hetgeen wat Twan en Marion in de jaren op touw gezet hebben doorzetten en gedurende die tijd (waar nodig) onze eigen invulling hier in geven. ASV’33 is niet zo maar een club, het is een club met historie, gezelligheid, betrokkenheid, goede en minder goede dingen zoals het in een verenging hoort. Wij zijn dan ook blij dat ASV’33 het weer voor elkaar gekregen heeft een vast gezicht in de kantine te vinden. Dit is in ieder geval één van onze beweegredenen om deze taak op ons te nemen.

Voor degene die ons (nog) niet kennen. Yvette is werkzaam bij de zusters in het Retraitehuis te Uden waar ze zorg draagt voor de ouderen. De laatste drie jaar is ze betrokken geraakt  met onze club (vooral bij de veteranen) en heeft hier van de gezelligheid mogen proeven.
Mark is werkzaam bij SAFE als tekenaar / projectcoördinator en is van af de jeugd lid van ASV’33. heeft buiten het voetballen om van alles en nog wat gedaan bij ASV’33. Zit in het bestuur van de veteranen en voetbalt nog wekelijks mee met de veteranen als “rustend” speler.

Al bij al kom gezellig naar de kantine van ASV´33 ! Wij hebben er zin in.

Groeten,

Mark en Yvette