ASV'33 Logo

Kampioenskoorts: ASV’33 JO11-1 en ASV’33 4 kunnen komend weekend kampioen worden

ASV’33 JO11-1
Dit team onder leiding van Piet van Berlo, Bart Verhoeven en Frank Dekkers heeft in de voorjaarscompetitie alle 9 gespeelde wedstrijden gewonnen. Een knappe prestatie uiteraard zeker gezien het feit dat dit team in de 1e klasse uitkomt. Vorige week werd gewonnen van de nummer 2 Boekel Sport waardoor het gat nu 6 punten is met nog 2 wedstrijden te spelen.

Aanstaande zaterdag om 10:30 uur spelen ze tegen Boerdonk/Keldonk JO11-1 en als ze deze wedstrijd gelijkspelen of winnen is het kampioenschap binnen!
Kom onze JO11-1 aanmoedigen op ons sportpark de Hut.

Veel succes!

ASV’33 4
Onze 4e team wat uitkomt in de 5e klasse staat onder leiding van Peter Raaijmakers en speelt dit jaar voor het eerst in deze samenstelling. We kunnen met 44 punten uit 16 wedstrijden wel stellen dat het lekker draait :). Inmiddels hebben ze een gat geslagen van 5 punten met de nr 2, Sparta’25 7.

Aanstaande zondag om 11:00 uur spelen ze tegen Oranje-Zwart 3. Als ze deze wedstrijd weten te winnen is het kampioenschap binnen en kan het feest gevierd worden!
Kom ons 4e aanmoedigen op ons sportpark.

Veel succes!