ASV'33 Logo

ASV’33 degradeert naar 5e klasse

Helaas is ons 1e elftal gedegradeert naar de 5e klasse. In het tweeluik tegen Milheezer Boys wist Milheeze 1 doelpunt meer te maken waardoor zij volgend seizoen in de 4e klasse spelen.
De eindstand bij de eerste wedstrijd was 1-3 en de 2e wedstrijd is geeindigd in 2-3.

Lees hieronder het wedstrijdverslag van de 2e wedstrijd.
————-
ASV’33 gedegradeerd !!

Het is ASV’33 niet gelukt om 4e klasser te blijven in de tweestrijd met Milheezer Boys.
Na de 1-3 verlies op eigen veld in de eerste wedstrijd had ASV’33 de moeilijke taak om het verschil van twee doelpunten weg te poetsen.
Een snel doelpunt zou dan ook wenselijk zijn in de returnwedstrijd, om tot het gewenste resultaat te kunnen komen.
In de 4e minuut was het Milheeze wat de 1e kans van de wedstrijd wist te noteren, maar ASV’33 was de eerste die scoorde, en wel in de 7e minuut was het Kevin v Schijndel die zich knap vrij speelde en een puike voorzet afleverde waarvan Thijs v Uden met het hoofd wist te profiteren 0-1, de gewenste droomstart. Maar heel lang duurde het niet en wist Milheeze een minuut later de stand alweer gelijk te trekken. Er waren kansen over en weer om de score uit te bouwen maar scherpte ontbrak en was er die wel dan was er het goed optreden van beide doelverdedigers, die doelpunten voorkwamen. Halfweg de 1e helft ging een Milheeze aanvaller te fel door op de doelman van ASV’33, echter de scheidsrechter zag daar geen overtreding en Rene de Vries kon nog redding brengen voordat de bal de doellijn ging passeren. Ook Thomas Fritsen was gevaarlijk middels een goed schot dat maar rakelings langs het vijandelijke doel zeilde. Een kleine vijf minuten voor het rustsignaal was Milheeze dicht bij een voorsprong maar een hard schot trof gelukkig alleen maar de doelpaal. Op slag van rust mocht ASV’33 nog aanleggen vanaf 20 meter, Ronnie Heijmans wist met deze vrije schop de doelman van Milheeze niet te verschalken.
Na de thee eenzelfde spelbeeld, wat krachtsverhoudingen betrof hielden beide teams elkaar goed in evenwicht, maar weer was de eerste kans voor Milheeze, maar het schot ging hoog over het Aarlese doel. Milheeze probeerde steeds meer de eindstreep te bereiken door irritante duikelingen en blessures te simuleren. ASV’33 paste enkele wissels toe en werd gevaarlijker. Toch duurde het tot de 77e minuut voordat ASV’33 weer een voorsprong nam, bij een goede actie van Rene de Vries knalde Ronnie Heijmans de bal onhoudbaar tegen de touwen 1-2. Nog een doelpuntje had ASV’33 nodig om een verlenging af te dwingen, Jordy Kuipers probeerde de doelman met een draaiballetje naar de verre hoek te verschalken maar had niet het gewenste resultaat. In de 88e minuut leek het doek voor ASV’33 definitief te vallen, een aanval van Milheeze over links was de aanleiding tot de gelijkmaker, de linksbuiten van de groen/witten nam de bal op zijn slof en via de tweede paal ging de bal in het Aarlese doel 2-2. Toch rechte ASV’33 haar rug, en het was Ronnie Heijmans die in de 89e de 2-3 liet aantekenen. Met nog een vijftal minuten blessuretijd te gaan was er weer hoop. Thimo vd Steen was met een hard schot nog het dichts bij de benodigde vierde treffer, maar de doelman van Milheeze wist van geen wijken. Even later het laatste fluitsignaal van de in de tweede helft warrige leidende scheidsrechter, en de degradatie van ASV’33 was een feit.
Over de twee wedstrijden gezien had Milheeze het misschien wel verdiend, maar we hadden twee ploegen aan het werk gezien die zeker aan elkaar gewaagd waren, en Milheeze is uiteindelijk de gelukkigste geweest. Vanaf deze plek de felicitaties aan Milheezer Boys, en voor ASV’33 uithuilen en proberen zo spoedig mogelijk de 5e klasse weer proberen te verlaten.