ASV'33 Logo

Voetbal.nl app en privacy instellingen

ASV’33 maakt naast de website en TV’s in de kantine ook gebruik van de voetbal.nl app op je telefoon om je te informeren over relevante informatie over je eigen teams maar ook activiteiten bij ASV’33. Binnen je eigen team kun je de app bijvoorbeeld ook gebruiken voor zaken als aanwezigheid en autoindeling. Dit in afstemming met de leider(s) uiteraard.

Je kunt de voetbal.nl app gratis downloaden op je telefoon en stel je account in met het emailadres waarmee je bij ASV’33 bent ingeschreven in de ledenadministratie.

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij ASV’33 in de ledenadministratie bekend bent.

2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij ASV”33 bekend bent.

Meerdere kinderen bij ASV’33?

Heb je meerdere kinderen bij ASV’33 en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van ASV’33? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

Privacy instellingen
In de voetbal.nl app kun je zelf je privacy instellingen wijzigen. Deze instelling heeft effect op het wel/niet tonen van jouw naam en pasfoto in app/tv/website.
Ivm de AVG wet kunnen kinderen onder 16 jaar dit niet meer zelf wijzigen, maar de ouders wel. Hoe dat moet wordt in onderstaand filmpje uitgelegd. Meer informatie op deze pagina van sportlink.

Als er vragen zijn neem dan contact op met Bart van Zundert via info@asv33.nl