ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen verkiezing (4/5)

Bij deze stellen we de 2 volgende genomineerden voor.

7. Adri van Rosmalen
Mijn naam is Adri van Rosmalen. Ik ben op dit moment voorzitter, leider en vlagger van de veteranen. Daarnaast ben ik ook nog clubscheidsrechter en lid van de sponsorcommissie

8. Ramon de Vries en Willian Vlemmings
Wij zijn Ramon de Vries en Willian Vlemmings. Naast dat we nog actief voetballen in het 5e elftal, maken we sinds de start van dit seizoen officieel deel uit van de commissie Voetbalzaken. Binnen deze commissie zijn wij samen met Heino Raaijmakers en Frans Coppens verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met het voetbaltechnische gebeuren in de jeugd. Daarnaast zijn wij ook toegetreden tot de werkgroep die zich bezig houdt met het nieuwe jeugd (technisch) beleidsplan dat bij aanvang van de seizoen 2019/2020 in gebruik zal worden genomen.