ASV'33 Logo

Seizoensafsluiting jeugd + foto’s

In navolging van de succesvolle seizoensafsluiting die elk jaar voor de senioren wordt georganiseerd, is er dit jaar ook een seizoensafsluiting voor de jeugd gehouden op zaterdag 25 mei.

Gedurende deze zonnige dag hebben alle teams deelgenomen aan de vele afwisselende spellen die voor hen klaargezet waren. Van spellen als stropdasschieten en voetbalsjoelen tot elkaar uitdagen in de pannakooi. Tijdens alle spellen zetten de teams hun beste beentje voor om de eindoverwinning binnen te slepen. Tussen de spellen door werden de teams getrakteerd op een frietje en een snack.

Tijdens de pauze werden ook de kampioenen van het seizoen 2018/2019 in het zonnetje gezet en onderscheiden met een medaille. Daarnaast kregen ze allemaal een kampioensfoto mee naar huis.

Het was al met al een erg leuke dag die zeker voor herhaling vatbaar is. We willen via deze weg dan ook de organisatie van harte bedanken voor dit mooie nieuwe evenement. Tevens ook een compliment aan de spelers van JO19 die met groot enthousiasme de spellen begeleidt hebben.

Klik hier voor alle foto’s (gemaakt door Martien van de Vossenberg)