ASV'33 Logo

Frans Coppens voorgedragen als lid van verdienste van ASV’33

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari heeft het bestuur van ASV’33 Frans Coppens voorgedragen als lid van verdienste van ASV’33.

Frans werd tijdens de nieuwjaarsreceptie gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Hij is overigens volgens eigen berekening in totaal al meer dan 60 jaar lid, maar hij heeft zijn lidmaatschap bij ASV’33 tijdelijk onderbroken in verband met een uitstapje naar EMK.

Tijdens deze huldiging werd Frans verrast met de voordracht voor ‘Lid van verdienste’. Frans zet zich al jarenlang vrijwillig in voor met name de jeugd van ASV’33. Hij coordineert op dit moment nog steeds de JO9 en mini’s (voorheen F’jes), hij organiseert het kersttoernooi en andere evenementen en heeft nog talloze andere dingen gedaan voor onze club. Frans is een echte ASV’er en heeft deze voordracht dik en dik verdiend. Dit bleek ook uit het luide applaus van alle aanwezigen. Tijdens de jaarvergadering in november van dit jaar zal de voordracht officieel bekrachtigd worden door de leden.

Frans van harte gefeliciteerd en we hopen nog vele jaren op jouw inzet te kunnen rekenen!