ASV'33 Logo

Grote club actie gestart!

Op zaterdag 19 september 2020 is de Grote Clubactie gestart. ASV ‘33 doet ook dit jaar mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Extra inkomsten zijn, zeker in deze bijzondere coronaperiode, zeer welkom. De opbrengst van de Grote Clubactie komt ten goede aan de gehele vereniging, met name voor de aanschaf van nieuwe materialen (ballen, hesjes, doelen), bekers en medailles voor jeugdtoernooien en het organiseren van (jeugd)activiteiten.  

De verkoopmethode via de verkoopboekjes is vernieuwd. Je kunt kiezen voor de eenmalige machtiging met de telefoon of voor de traditionele manier: met pen en papier. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk, waarvan 80% (€ 2,40 per lot) rechtstreeks naar onze vereniging gaat. Het team van de verkoper krijgt per verkocht lot  € 0,40 om te besteden aan een leuke teamactiviteit. De verrekening vindt in het voorjaar van 2021 plaats.  

De kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen, zoals een auto, reischeques en fietsen, en als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-. Daarnaast zijn er landelijke prijzen te winnen als je 20 loten of meer verkoopt. Prijzen zijn onder andere: gratis games bij Gamestate en korting op dagjes uit, zoals Jump XL, Raceplanet en Slagharen. 

Daarnaast zal ASV ’33 voor de jeugdleden die de meeste loten verkopen, per leeftijdscategorie, ook nog mooie prijzen beschikbaar stellen via Sportshop Laarbeek.

De Grote Clubactie is gestart op zaterdag 19 september en loopt tot en met zaterdag 21 november. 

In verband met de corona-crisis hanteren we de volgende richtlijnen:

  • Houdt altijd 1,5 meter afstand bij de verkoop aan huis.
  • De lotenboekjes krijg je van de leider van je team; 
  • Volle lotenboekjes (1 boekje per speler) kunnen in de special ‘kluis’ worden gedeponeerd, die in de kantine van ASV’33 staat of door de brievenbus van De Malthezer 14 in Aarle-Rixtel.
  • Voor extra lotenboekjes kun je contact opnemen met Gerjan Beniers. Deze zijn in beperkte mate beschikbaar.

Wij hopen wederom op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard, maar blijf de algemene RIVM-regels in acht nemen. Houd afstand!

Met vriendelijke groet,
Gerjan Beniers

vrijwilligerscommissie@asv33.nl

06-15965405