ASV'33 Logo

Contract Arno Methorst met een jaar verlengd

Het contract met onze hoofdtrainer Arno Methorst is met een seizoen verlengd tot eind seizoen 2021/2022. Arno heeft het prima naar zijn zin bij ASV’33. Hij ziet veel potentie in de jonge spelersgroep. Ze zijn leergierig en enthousiast en kunnen daardoor nog flinke stappen maken in de komende jaren.
Het bestuur is ook tevreden over het functioneren van Arno en is er van overtuigd dat hij met zijn voetbalkennis en ervaring het maximale uit de spelersgroep kan halen.

Ook Marnic Aarts, assistent-trainer, blijft een jaar langer bij de selectie van ASV’33. Hij zal samen met Arno dus ook volgend seizoen voor de groep staan.

Theo van den Boogaard heeft helaas besloten om na dit seizoen te stoppen als assistent trainer bij ASV’33. Hij heeft dit 2,5 jaar met heel veel plezier gedaan en zal dit seizoen  gewoon afmaken.

Uiteraard is dit in verband met het coronavirus een raar seizoen en het dit vergt veel flexibiliteit van onze staf en spelersn We hopen dat we dit seizoen nog leuke wedstrijden te zien krijgen op ons sportpark als het coronavirus dit toelaat. We wensen Arno, Marnic ten Theo in ieder geval veel plezier en succes in de rest van dit seizoen.

 

Bestuur ASV’33