ASV'33 Logo

Trainingen selectie, lagere senioren elftallen en dames weer van start voor leden tot en met 26 jaar

Op de persconferentie van 23 februari is bekend gemaakt dat  mensen tot en met 26 jaar weer samen buiten mogen sporten vanaf 3 maart.
Voor ASV’33 betekent dit dat de trainingen voor  seniorenleden weer kunnen starten voor onze leden tot en met 26 jaar.

  • Vanaf woensdag 3 maart mogen spelers tot 27 jaar (dus t/m 26) weer in groepsverband trainen. Vanwege jeugdtrainingen en de avondklok betekent dit dat we rekening moeten houden met de beschikbare ruimte. De trainingstijden zijn voorlopig als volgt: selectie en dames op dinsdag en donderdag van 19.15 – 20.30 uur; niet-selectie op donderdag van 19.15 – 20.30 uur. Alle seniorentrainingen starten om 19.15 uur op het B-veld. Als de jeugd klaar is met de training en het trainingsveld verlaten heeft (rond 19.45 uur) zetten de dames en de niet-selectie hun training voort op het trainingsveld. De selectie blijft op het B-veld.
  • Uiteraard blijven op ons sportpark voor en na de trainingen de coronamaatregelen van kracht, zoals 1,5 meter afstand, bij klachten thuisblijven en thuis douchen. Kantine en kleedaccommodatie blijven vanzelfsprekend dicht. Senioren worden verzocht voor de training via het hoofdveld, langs de tribune, naar veld B te lopen om contact met junioren te vermijden. Schoenen, jassen e.d. kunnen op de tribune worden gelegd tijdens de training.
  • Spelers van 27 jaar en ouder mogen helaas niet trainen en ook niet op het sportpark komen om de trainingen bij te wonen. Wij verzoeken iedereen uitdrukkelijk om zich hieraan te houden. We willen niet het risico lopen dat controles er toe lijden dat we weer moeten stoppen met de trainingen.
  • De KNVB heeft definitief een punt gezet achter de lopende voetbalcompetitie. Hiervoor in de plaats komt de KNVB regio cup. Elk elftal speelt dan wekelijks een wedstrijd tegen een ander team uit de poule. Dit zullen teams zijn van verenigingen uit de nabije omgeving, met vergelijkbare speelsterkte. Deze ‘competitie’ eindigt in het weekend van 26/27 juni. Wanneer de eerste wedstrijden gespeeld worden is uiteraard afhankelijk van verdere versoepelingen door de regering. Dat is dus afwachten. Er zullen geen teams promoveren of degraderen.

 

We zijn blij dat er weer wat ruimte is om te voetballen voor onze leden en wensen iedereen alvast heel veel plezier.

Bestuur ASV’33