ASV'33 Logo

Mededelingen mbt eind van dit seizoen

Namens het bestuur de volgende mededelingen mbt het einde van dit seizoen:

  • De laatste trainingen van dit seizoen voor junioren en senioren zijn in de week van 21 t/m 25 juni; de laatste (eventuele) wedstrijden zijn in het weekend van 26-27 juni
  • In de periode 1 juli – 15 augustus zijn de velden op ons sportpark niet bespeelbaar vanwege groot onderhoud door de gemeente
  • Vanaf 29 mei gaat het terras bij de kantine open op zaterdag en zondag, later eventueel ook op dinsdag- en donderdagavond; uiteraard alleen voor degenen die op dat moment moeten voetballen en volgens de richtlijnen van de overheid m.b.t. COVID-19 (zie informatie op de website)
  • Dit seizoen vinden er geen grootschalige nevenactiviteiten meer plaats op ons sportpark; wel wordt gestart met de organisatie van de seizoenopening op zaterdag 28 augustus; hopelijk kan dit evenement weer doorgaan, dus zet deze datum alvast in je agenda!