ASV'33 Logo

Grote club actie 2021 van start op 18 september

In 2019 hebben we voor de 1e keer op de vernieuwde wijze deelgenomen aan de Grote Clubactie. Dit was een groot succes. Ook in het bijzondere corona-jaar 2020 hebben we ondanks alle beperkingen meegedaan aan deze actie en een mooi bedrag van rond de 2000 euro opgehaald. Met dank aan de vele verkopers en verkopers/kopers van de superloten.

Op zaterdag 18 september geven we het startschot voor aanstaande start de vernieuwde en de Grote Clubactie 2021. ASV ‘33 is weer van de partij en we hopen dat iedereen binnen de vereniging en die ons een warm hart toedragen ons wil steunen zodat we met deze extra inkomsten weer leuke dingen kunnen doen voor de vereniging.

Ook dit jaar kunnen zowel loten als superloten digitaal verkocht worden en er zijn duidelijke richtlijnen voor als je met verkoopboekjes langs de deur wilt bij buren, vrienden, opa en oma, vader en moeder. We zijn ons nu aan het voorbereiden om ook dit jaar aan de Grote Club Actie tot een succes te maken. Natuurlijk alles veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Noteer alvast de startdatum voor de verkoop van de loten:

Zaterdag 18 september. Publicaties en informatie volgt binnenkort

Wij hopen op een geweldig resultaat in het belang van ASV ’33.
Jouw inzet is goud waard! Zeker in deze bijzondere periode van corona.

Met vriendelijke groet,

Gerjan Beniers
vrijwilligerscommissie@asv33.nl
06-15965405