ASV'33 Logo

Dringende oproep: We zoeken barpersoneel voor onze kantine

Onze kantine mag weer open! Goed nieuws natuurlijk voor onze vereniging na alle corona perikelen.
Nu zou het nogal zonde zijn als de kantine open mag maar dat er onvoldoende personeel is om hem draaiende te houden. Daarom bij deze een dringende oproep.

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben zijn Mark en Yvette gestopt met het beheer van de kantine. Om dit op te vangen hebben we een nieuwe constructie opgezet: een commissie gaat als management van de kantine fungeren. Zij regelen de inkopen, indeling bardiensten, poetsen, enz. Betaalde krachten gaan bardiensten draaien.

We zijn daarom dringend op zoek naar mensen, die een of twee keer per maand (of vaker) op zaterdagmorgen, zaterdagmiddag, zondagmorgen of zondagmiddag bardienst willen doen. Hier zal een vaste vergoeding tegenover staan en uiteraard kunnen zij zelf hun voorkeur voor bepaalde tijdstippen aangeven. Enige horeca-ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. Er hebben zich inmiddels al een aantal mensen gemeld, maar we zoeken nog naar meer personen.

Ook als je dit tijdelijk zou willen doen om ons uit de brand te helpen op korte termijn zijn wij zeer geholpen!

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Maarten Raaijmakers: 06-11323258