ASV'33 Logo

Update corona beleid – Competities gaan weer van start!

Update coronamaatregelen ASV ’33 per 26 januari!

Het coronabeleid van ASV ’33 is gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. In onderstaande tekst staan de algemene regels die we als vereniging hanteren. We verzoeken alle betrokkenen om onderstaande tekst goed te bekijken!

Vanaf woensdag 26 januari 2022 geldt het volgende:

  • Junioren en senioren mogen weer wedstrijden spelen tegen andere verenigingen. De competities worden vanaf komend weekend hervat, behalve voor het 1e en 2e Voor deze teams start de competitie op zondag 6 februari.
  • Kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. Wel met de basismaatregelen in acht nemend, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.
  • Toeschouwers zijn weer toegestaan, op een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Kantines zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen dus open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn. Vaste zitplaats verplicht, 1,5 meter afstand houden, mondkapje dragen bij verplaatsingen en sluiten om 22.00 uur.
  • Een coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht, voor personen vanaf 18 jaar, bij gebruik van voorzieningen binnen, zoals kantine, kleedkamers of toiletten.

 

Voor alles geldt dat we een beroep doen op ieders gezond verstand. Houd de 1,5 meter regel afstand in acht! Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Als je positief getest bent en/of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

We vragen hiervoor ieders begrip en doen een beroep op iedereen om deze regels na te leven.

Om ieders gezondheid en veiligheid te waarborgen is het belangrijk deze afspraken na te komen.

Namens bestuur en vrijwilligers alvast bedankt voor de medewerking!