ASV'33 Logo

Wedstrijdverslag ASV ’33 – Rood Wit ’62

In de uitwedstrijd tegen Rood Wit ’62 leed ASV ’33 een ongelukkige nederlaag. De thuisclub was weliswaar iets sterker, maar wist geen grote kansen te creëren. Daarom was het zuur dat de bezoekers in de tweede minuut van de blessuretijd alsnog een doelpunt tegen kregen.

ASV ‘33 kwam fel uit de startblokken en dat leverde al meteen een aardige gelegenheid op. Bart Vermeulen legde de bal vanaf de achterlijn terug, maar uiteindelijk kreeg niemand er een voet tegenaan. In de 10e minuut leverde druk zetten op de tegenstander balbezit op voor Thomas Fritsen, maar zijn afstandsschot ging net naast.

Pas in de 23e minuut was het eerste schot van Rood Wit ’62 tussen de palen, maar Martijn Verbakel stopte de inzet in tweede instantie.

Vlak voor rust kreeg ASV ’33 de beste kans van de wedstrijd. Thomas Fritsen kapte op de achterlijn zijn tegenstander uit, maar zijn inzet ging via de keeper langs het doel.

Ook in de tweede  helft wisten beide ploegen geen grote kansen te creëren. ASV ’33 liet de thuisclub komen door iets in te zakken. Rood Wit ’62 had hierdoor meer balbezit, maar bij de bezoekers stond het achterin goed en werden geen kansen weggegeven. ASV ’33 probeerde via snelle uitbraken gevaar te stichten, maar verder dan een schot vanaf dertig meter van Pim Dubois kwam de ploeg niet.

In de 92e minuut sloeg het noodlot echter toe. Doelman Martijn Verbakel stompte de bal weg na een hard schot van een aanvaller van de thuisclub. In de rebound zorgde Stephan van de Water via een van richting veranderd schot voor de 1-0.

Bijna wist ASV ’33 nog gelijk te maken, maar Pim van den Tillaar schoot van dichtbij naast.

Uiteraard waren de spelers na afloop zwaar teleurgesteld door het late doelpunt van Rood Wit ’62. Een gelijkspel was verdiend geweest, maar helaas gingen de bezoekers met 0 punten naar huis.

De wedstrijd ASV ’33 – Bruheze is verplaatst van carnavalszondag naar donderdag 3 maart om 20.00 uur.

De opstelling:

Martijn Verbakel; Camiel van de Ven (69e min. Luc Bankers), Leon van Geel, Pim van den Tillaar, Erwin van Dijk; Robbert Roché, Owen Bosveld (84e min. Niek Swinkels), Thomas Fritsen; Bart Vermeulen, Pim Dubois, Stijn Kersjes (64e min. Teun de Koning)