ASV'33 Logo

Zondag 3 april: feestelijke afsluiting eerste seizoenshelft

Zondag 3 april wordt de eerste helft van dit seizoen bij ASV feestelijk afgesloten. Door corona zijn er veel wedstrijden niet doorgegaan en is het programma sinds half februari aangepast. Daarom sluiten we, in plaats van de eerder geplande 27 maart (afsluiting tweede periode), op zondag 3 april de eerste helft van dit seizoen af.
De resultaten van de acht seniorenteams en de veteranen van de eerste seizoenshelft worden onderling vergeleken. Vervolgens wordt de balans opgemaakt en is duidelijk wie deze periode het beste gepresteerd heeft. De drie beste teams krijgen consumptiebonnen.
Daarnaast wordt van elk seniorenteam ‘de speler van de eerste seizoenshelft’ in het zonnetje gezet.

Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.

Kom dus allemaal naar de feestelijke afsluiting van de eerste seizoenshelft. Met z’n allen maken we er dan een gezellige middag van.