ASV'33 Logo

Weer nederlaag ASV ’33 in de slotfase

Wat dit seizoen al diverse keren mis ging, gebeurde ook in de uitwedstrijd tegen SSE. Een paar minuten voor tijd maakte de tegenstander het winnende doelpunt, waardoor de roodwitten wederom met lege handen achterbleven.

In het begin van de wedstrijd speelde het spel zich vooral af op het middenveld. Beide teams slaagden er niet in om gevaarlijk te worden. Toch kwam ASV ’33 in de 18e minuut op voorsprong. Na een doorgekopte bal van Pim Dubois rondde Bart Vermeulen de aanval rustig en bekwaam af: 0-1. Na ruim een half uur hadden de bezoekers een uitstekende kans om de voorsprong te verdubbelen. Bart Vermeulen bood Stijn Kersjes een uitgelezen mogelijkheid, maar deze slaagde er niet in te scoren.

Op slag van rust kwam SSE op gelijke hoogte. Een goed indraaiende corner werd in eerste instantie nog ternauwernood over de achterlijn gewerkt. Uit de daaropvolgende, op dezelfde manier indraaiende, corner zorgde Mickey Martens voor de gelijkmaker.

Het spel was van beide kanten niet hoogstaand, maar beide teams hielden elkaar wel in evenwicht. Na ruim een kwartier spelen in de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong. Remco de Vries scoorde na een opnieuw uitstekend genomen corner. De thuisploeg wist deze voorsprong zonder veel moeite vast te houden, maar in de 80e minuut was het toch raak voor de bezoekers. Na een goed opgezette aanval over links zette Bart Vermeulen spits Pim Dubois vrij voor het doel: 2-2.

De wedstrijd leek te eindigen in een gelijkspel, wat gezien het spelbeeld ook een terechte uitslag zou zijn geweest. Maar vlak voor tijd zorgde Jacky Janssen, na een schitterende uithaal van 25 meter afstand, dat de drie punten in Someren-Eind bleven.

Tijdens het komende Paasweekeinde is ASV ’33 vrij.

Zondag 24 april speelt ASV ’33 om 14.30 uur thuis tegen Mifano.