ASV'33 Logo

Café Zaal Bij van Dijk draagt bij aan de busreis naar uitwedstrijd Maurik

Café Zaal Bij van Dijk draagt bij aan de busreis naar uitwedstrijd Maurik

Op zondag 12 juni vertrekt er een grote supportersschare naar de belangrijke uitwedstrijd tegen sv MEC ’07 in Maurik. Dit betreft de 1e wedstrijd in het tweeluik om te bepalen welke vereniging zich handhaaft in de 4e klasse.

Let op: Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar in de bus. Neem contact op met onze secretaris Joery Driessen om te kijken of je nog mee kunt. Dit kan via driessenjoery@gmail.com. Kosten zijn 5 euro die contact in de bus betaald dient te worden.

De busreis wordt mede mogelijk gemaakt door een aanzienlijke financiële bijdrage van Café Zaal Bij van Dijk. ASV’33 dankt John en Jolanda van harte voor deze ondersteuning!

Bij terugkomst van de bus heet Café Zaal Bij van Dijk alle ASV-ers van harte welkom om samen een drankje te nuttigen.