ASV'33 Logo

Seizoensopening ASV’33 mooie start van het seizoen

Zaterdag 27 augustus, nog midden in de zomervakantie, vond de jaarlijkse seizoensopening plaats bij ASV’33, ondanks de vakantietijd was het toch erg druk. In de ochtend stonden de kinderen, trainers en leiders al vanaf 10 uur al op het veld te popelen om te starten met de eerste activiteiten.

Het programma was ingedeeld in een partij onderling voetballen, bubble voetbal, schieten met snelheidsmeter en strijden voor de penaltybokaal.

Daarnaast was er een groot springeiland voor de broertjes en zusjes die niet op voetbal zitten en een pannakooi ter vermaak.

Ook was er de mogelijkheid om een lekkere suikerspin te kopen en was het terras de gehele dag geopend.

In de namiddag was het tijd voor de senioren om het veld te betreden. Een onderlinge wedstrijd om de spieren weer een beetje los te maken na de vakantie stond op het programma. Deze werd gevolgd door een feestavond om de vakantieverhalen met elkaar te delen en plannen te maken voor komend seizoen. Al met al een hele mooie start van een sportief seizoen!