ASV'33 Logo

ASV’33 doet mee aan de Grote Club Actie – Start 24 september

Beste Jeugdleden (lotenverkopers) ASV ‘33,

Voor het vierde jaar op rij doet ASV ’33 mee met de Grote Clubactie. Zo ook in 2022. Op zaterdag 24 september 2022 start de verkoopactie van loten en superloten. De opbrengst uit de Grote Clubactie wordt elk jaar aan een bijzonder doel binnen de verenging besteed. Zo zijn in het verleden nieuwe goaltjes, hesjes en ballen aangeschaft en allerlei jeugdactiviteiten georganiseerd, waaronder een voetbalclinic. Dit jaar willen we de opbrengst ten goede laten komen aan de opleiding van jeugdscheidsrechters. Zij krijgen een nieuwe outfit, fluitje, schrijfblokje, enz. en ontvangen een vergoeding voor het fluiten van jeugdwedstrijden.

De verkoop gaat dit jaar ook weer via verkoopboekjes. Je kunt kiezen voor de eenmalige machtiging met de telefoon of voor de traditionele manier: met pen en papier. Je verkoopt de loten voor € 3,- per stuk, waarvan 80% (€ 2,40 per lot) rechtstreeks naar onze vereniging gaat. Jouw team krijgt hiervan € 0,40 om te besteden aan een leuke teamactiviteit. De verrekening vindt in het voorjaar van 2023 plaats. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. De meeste loten verkoop je door langs de deuren te gaan in jouw buurt.

De kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen, zoals een auto, reischeques en fietsen, en als hoofdprijs een fors geldbedrag. Daarnaast zijn er landelijke prijzen voor de verkopers. Zo krijgt elk jeugdlid dat meer dan 25 loten verkoopt, de prachtige Grote Clubactie-medaille. Deze wordt na afloop van de actie in december persoonlijk uitgereikt.

Daarnaast zal ASV ’33 voor de jeugdleden die de meeste loten verkopen, per leeftijdscategorie, ook nog mooie prijzen beschikbaar stellen via Sportshop Laarbeek.

De Grote Clubactie start dit jaar op 24 september en loopt 8 weken. Op 6 december 2022 vindt de landelijke trekking van de prijzen plaats.

  • De lotenboekjes krijg je van de leider van je team
  • Volle lotenboekjes (1 boekje per speler) kunnen in de special ‘kluis’ worden gedeponeerd, die in de kantine van ASV staat. Je kunt de volle boekjes ook inleveren va de brievenbus van De Malthezer 14 (Duivenakker) in Aarle-Rixtel
  • Voor extra lotenboekjes kun je contact opnemen met Gerjan Beniers (vrijwilligerscommissie@asv33.nl). Deze zijn in beperkte mate beschikbaar.

Wij hopen wederom op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Gerjan Beniers

vrijwilligerscommissie@asv33.nl

06-15965405