ASV'33 Logo

ASV’33 speelt gelijk tegen RKGSV

ASV’33 en RKGSV uit Gerwen hielden elkaar in Aarle-Rixtel in evenwicht. Beide teams kregen een aantal aardige kansen, maar hadden het vizier niet op scherp staan.

De bezoekers waren in de beginfase iets sterker en kregen na een kwartier spelen de eerste kans van de wedstrijd. Na een goede aanval werd de bal hard ingeschoten, maar keeper Martijn Verbakel redde prima.

De eerste mogelijkheid voor de thuisclub kwam pas na een half uur spelen. Een goede aanval over verschillende schijven werd in eerste instantie goed verdedigd door RKGSV. De afvallende bal kwam voor de voeten van Bas Raymakers. Die haalde uit vanaf 20 meter, maar zijn schot ging net naast.

Enkele minuten later leek RKGSV op voorsprong te komen, maar de inzet van de Gerwense spits werd gestopt door Martijn Verbakel.

Vlak voor rust kreeg ASV’33 nog een goede kans. Na een aanval over rechts werd de bal terug gelegd op Sam Douven, maar diens schot belandde recht in de handen van de keeper van RKGSV.

Meteen na de rust kreeg de thuisclub twee grote mogelijkheden. Eerst kwam Owen Bosveld vrij voor de keeper, maar schoot over. Even later kwam Sam Douven een-op-een voor de keeper, maar ook hij wist niet te scoren.

In de 65e minuut kreeg RKGSV een grote kans, maar Martijn Verbakel wist met een prima redding een doelpunt te voorkomen.

Even later kwam Stijn Kersjes namens ASV’33 in kansrijke positie. Hij werd op het laatste moment gestuit door de verdediging. Spelers en publiek schreeuwden om een penalty, maar de scheidsrechter besliste anders.

De bezoekers uit Gerwen wilden met een overwinning naar huis en drongen steeds meer aan. Dat leverde in de slotfase nog enkele hachelijke momenten op voor het doel van ASV’33. Vooral dankzij geconcentreerd verdedigen en enkele uitstekende reddingen van uitblinker Martijn Verbakel, eindigde de wedstrijd in 0-0.

Komende zondag gaat ASV’33 in Mierlo op bezoek bij Mifano, de nummer drie op de ranglijst.

 

De opstelling:

Martijn Verbakel; Bram Bekkers, Bart Vermeulen, Leon van Geel, Lucas Fransen (9e min. Bas Raymakers, 87e min. Lucas van de Ven); Tim Verbakel, Niek Swinkels, Teun de Koning; Stijn Kersjes, Sam Douven (84e min. Lars van Oort), Owen Bosveld.