ASV'33 Logo

Oudgediende Dennis Driessen ‘man of the match’

ASV ’33 blijkt een taaie tegenstander voor de teams bovenaan de ranglijst. Ook Mifano kwam op eigen veld niet verder dan een gelijkspel.

Om verschillende redenen kon ASV ’33 geen beroep doen op de drie keepers uit de selectie. Daarom stond de 44-jarige Dennis Driessen, die tegenwoordig in het 8e elftal het doel verdedigd, in de basis. In het verleden was hij heel lang de vaste doelman van het eerste elftal, maar zijn laatste optreden in het vaandelteam dateert al weer van tien jaar geleden.

 

Beide teams begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers uit Aarle-Rixtel. Na goed doorzetten van Sam Douven ging zijn schot naast.

Na een kleine tien minuten moest Dennis Driessen voor het eerste in actie komen. Tot twee keer toe redde hij bekwaam.

Even later was het aan de andere kant wel raak. Mifano verdedigde niet goed uit en dat werd direct afgestraft. Na een slim passje van Leon van Geel haalde Sam Douven van ruim 20 meter keihard uit. De bal ging via de onderkant van de lat in het doel: 0-1 voor ASV ’33.

Mifano schakelde een tandje bij en leek al snel gelijk te maken. Het schot van de aanvaller van MIfano werd echter gered door Dennis Driessen. Na ruim een half uur spelen kreeg de thuisclub opnieuw een grote kans. Na een aanval over links kwam een speler van Mifano oog in oog met keeper Dennis Driessen. Deze verkleinde zijn doel en blokte zo het schot. Vlak voor rust kreeg Mifano weer een grote kans. De vrijstaande spits kopte de bal niet genoeg naar de hoek, waardoor Dennis Driessen de bal over de lat kon tikken.

Meteen na de rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Uit een corner scoorde Gijs Abels, na een fraaie omhaal, de 1-1.

Vijf minuten later kreeg Stijn Kersjes namens ASV ’33 een aardige mogelijkheid, maar zijn vlammend schot ging over.

Mifano drong meer en meer aan, maar dat leverde vooralsnog geen grote kansen op. De bezoekers uit Aarle-Rixtel speelden met hart en ziel en verdedigend stond het goed. De ploeg kwam er sporadisch uit, maar wist geen echte kansen te creëren.

In het laatste kwartier kreeg Mifano nog twee goede mogelijkheden, maar keeper Dennis Driessen zorgde met uitstekende reddingen dat zijn ploeg met een punt terug naar Aarle-Rixtel kon.

Het aanwezige publiek was duidelijk wie voor hen de ‘man of the match’ was: Dennis Driessen!!!

 

Volgende week speelt ASV ’33 thuis de derby tegen Bavos uit Bakel. De thuisploeg zal er alles aan doen om de eerste overwinning van het seizoen te behalen en op gelijke hoogte te komen met Bavos.

Na afloop is de feestelijke afsluiting van de eerste periode. Er zijn consumptiebonnen voor de ploegen die het best gepresteerd hebben en per team wordt de speler van de eerste periode in het zonnetje gezet.

 

De opstelling:

Dennis Driessen; Bram Bekkers, Bart Vermeulen, Pim van den Tillaart, Teun de Koning; Tim Verbakel, Niek Swinkels, Owen Bosveld; Stijn Kersjes, Leon van Geel (Bas Raymakers), Sam Douven.