ASV'33 Logo

Vrijwilligers attentie gemeente Laarbeek komend weekend op te halen in de bestuurskamer

Gemeente Laarbeek stelt een kleine attentie beschikbaar voor alle vrijwilligers binnen onze gemeente. Dus uiteraard ook voor alle vrijwilligers van ASV’33! De attentie is komend weekend, zaterdag en zondag, op te halen in onze bestuurskamer.

Zie hieronder de tekst van de website van de gemeente Laarbeek mbt het vrijwilligerscompliment

 


Bron: Bedankje voor alle vrijwilligers in Laarbeek in 2022! | Gemeente Laarbeek
Bedankje voor alle vrijwilligers in Laarbeek in 2022!
05 december 2022
Onze gemeente floreert mede met hulp van vele vrijwilligers op vele plaatsen. In sport, voor vluchtelingen, voor mensen die het moeilijk hebben, voor ouderen, in gezelligheidsverenigingen. Teveel om op te noemen. Er zijn zo’n 250 verenigingen, stichtingen en comités in Laarbeek die samen zorgen voor de leefbaarheid in onze dorpen. Maar er zijn ook veel vrijwilligers zonder vereniging actief, zij houden de natuur al wandelend schoon, doen boodschappen voor hun oudere buurman, of … vul maar in.

Vrijwilligerscompliment nieuw
De gemeente Laarbeek wil alle vrijwilligers, georganiseerd en ongeorganiseerd, graag bedanken voor hun inzet! Jaarlijks doen we dat via het Laarbeeks Vrijwilligerscompliment rond 7 december, de nationale dag van de vrijwilliger. Dit compliment krijgt met ingang van dit jaar een nieuwe insteek. We kiezen niet meer voor een verkiezing van vrijwilliger van het jaar tijdens een gezellige avond in december, maar we willen álle vrijwilligers bedanken.

Dat doen we met een kleine attentie in december én de mogelijkheid om in april 2023 een leuke (verrassings)workshop te volgen.