ASV'33 Logo

Ruime overwinning ASV ’33 uit bij MVC

Hoewel ASV ’33 niet goed speelde won de ploeg de inhaalwedstrijd bij MVC ruim met 1-5.

In de eerste 20 minuten zag het er naar uit dat ASV ’33 een zware avond zou hebben tegen de thuisclub uit De Mortel. MVC was dreigender en verscheen regelmatig voor de goal van de bezoekers. ASV ’33 kon daar weinig tegenover stellen.

Toch kwam ASV ’33 uit het niets op voorsprong. Stijn Kersjes passeert de verdediging van MVC op snelheid en rond bekwaam af: 0-1. Enkele minuten daarvoor had hij nog pech, toen zijn schot via de paal weer het veld in sprong.

Vlak voor de rust kreeg MVC een grote kans op de gelijkmaker, maar Bram Bekkers blokte het schot.

Na de hervatting was ASV ’33 de bovenliggende partij. Owen Bosveld scoorde in de 53e minuut na een afstandsschot en even later rondde Gijs van Bakel een prima aanval over rechts af: 0-3.

Hiermee was de wedstrijd gespeeld, zeker toen een speler van de Mortel na een uur spelen de rode kaart kreeg wegens natrappen. Toch wist MVC een kwartier voor tijd, met tien man nog te scoren. Het slotakkoord was echter weer voor ASV ’33. Eerst benutte Stijn Kersjes een penalty en in blessuretijd bepaalde Teun Duymelinck de eindstand op 1-5.

Door deze overwinning werd Milheezer Boys gepasseerd op de ranglijst en is verder afstand genomen van de degradatiezone.

De opstelling:

Martijn Verbakel; Bram Bekkers, Bart Vermeulen, Pim van den Tillaart, Lucas Fransen (80e min. Mees van Roij); Owen Bosveld, Tim Verbakel, Niek Swinkels, Teun de Koning (85e min. Bas Raymakers); Stijn Kersjes (85e min. Thiemo van der Steen), Gijs van Bakel (65e min. Teun Duymelinck).