ASV'33 Logo

Feestelijke afsluiting tweede periode verplaatst naar 26 maart

Zojuist is, in overleg met de commissie nevenactiviteiten, besloten om de afsluiting van de tweede periode door te schuiven naar zondag 26 maart.

Vanwege de overvloedige neerslag deze week, zijn veld B en C onbespeelbaar. Veld A is nog twijfelachtig. Misschien dat de thuiswedstrijd van het eerste elftal morgen nog wel doorgaat, maar dat is afhankelijk van de hoeveelheid regen die vannacht en morgenvroeg valt. Alle andere thuiswedstrijden zijn in ieder geval afgelast. En wellicht dat ook de wedstrijden van de teams die morgen uit spelen, alsnog niet doorgaan.

Sowieso zijn er in de tweede periode nog niet veel wedstrijden gespeeld vanwege het slechte weer.

Vandaar dat de afsluiting van de tweede periode is opgeschoven naar 26 maart.