ASV'33 Logo

ASV’33 jeugd bezoekt Helmond Sport

Vrijdagavond 17 maart stond de wedstrijd Helmond Sport – Telstar op het programma.

Een bijzondere wedstrijd, want ASV’33 mocht samen met Stiphout Vooruit de line-up doen en penalty’s nemen op de keeper tijdens de rust.

Na een zorgvuldige loting zijn de namen bekend van de uitverkorenen. De spanning nam met de minuut toe toen de spelers zich naast onze jongens opstelde om samen het veld te betreden in het stadion van Helmond Sport. Na de line-up was het tijd voor de eerste helft waarna er in de rust weer aanspraak werd gemaakt op enkele spelers. Zij mochten penalty’s nemen voor het vak van de harde kern op de keeper van Helmond Sport (Finn Verhoeven, ex ASV’33!). De eerste ronde werd overspoeld door zenuwen, maar na enkele minuten waren ze los en viel het ene na het andere doelpunt. Er zijn zeker enkele talentjes gespot door de scouts!

Al met al een avond om nooit te vergeten van alle spelers. Helmond Sport, bedankt!