ASV'33 Logo

Geslaagde 1e editie van de Grote RaRASV quiz

Zaterdagavond 25 maart vond de eerste editie van de Grote RaRASV quiz plaats. Vanaf 19 uur stroomde de kantine langzaam vol en om half 8 zaten alle 19 deelnemende teams van 4 personen klaar voor het maken van de quiz. De teams kregen 9 vragenrondes voor hun kiezen variërend van politiek tot muziek en van series tot voetbal.

Naast de rondes die gezamenlijk als team gemaakt dienen te worden waren er ook individuele rondes waarbij elk team een teamlid naar voren stuurde voor drukknop, ABC-ronde of rode draad spel. Bij het rode draad spel was het de bedoeling om zoveel mogelijk wasknijpers op je gezicht te zetten binnen 1 minuut.

De 4-koppige organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond met een volle kantine, fanatieke spelers en veel gezelligheid.
Gelukkig kreeg de organisatie hulp bij het nakijken van de vele vragen en bij het verzorgen van een drankje en hapje voor de deelnemers. Daarvoor willen ze deze vrijwilligers ook hartelijk danken.

De winst was voor Team Sparta’25, een ervaren quiz team wat de vergelijkbare quiz bij Sparta’25 ook al enkele keren op hun naam heeft gezet. Zij namen de wisselbeker dus mee naar huis.
De 2e plek was voor Team Jezus Quistus op slechts een paar punten. De 3e plek was voor Team De Groenwitten.

De organisatie wil de winnaars van harte feliciteren en de deelnemers danken voor hun enthousiasme.

Tot over 2 jaar!