ASV'33 Logo

Inhaalwedstrijd tegen SPV gestaakt door stroomstoring

Dinsdagavond stond de inhaalwedstrijd van ASV ’33 tegen SPV op het programma. Drie minuten na de rust viel de verlichting uit. De oorzaak (kortsluiting) kon niet meteen worden opgelost, waardoor de wedstrijd gestaakt moest worden.

In het begin waren beide ploegen gelijkwaardig, maar gaandeweg werd ASV ’33 steeds sterker. De thuisploeg had dan ook de betere kansen, onder andere voor Tim Verbakel. Zijn inzet kon echter worden gekeerd door de keeper van SPV. De bezoekers konden niets creëren en ASV ’33 werd steeds gevaarlijker. Uiteindelijk maakte Bart Vermeulen het verschil. Zijn eerste vrije trap ging nog ver over, maar bij zijn tweede vrije trap vanaf 20 meter kon de doelman van SPV de bal ternauwernood tot corner verwerken. Driemaal was ook nu scheepsrecht, want de derde vrije trap van Bart Vermeulen, in de 40e minuut, was wel raak: 1-0. Enkele minuten later mocht hij weer aanleggen vanaf ongeveer dezelfde plek. Ook nu scoorde hij met een bekeken schot in de verre hoek: 2-0.

Drie minuten na rust werd de wedstrijd gestaakt. De verlichting viel uit en dit probleem kon niet direct worden verholpen.

Het resterende deel van de wedstrijd zal op een later tijdstip worden uitgespeeld.

In het Paasweekend hoeft ASV ’33 niet te spelen. De eerstvolgende wedstrijd is zondag 16 april, thuis tegen Mifano. Dan is ook de feestelijke afsluiting van de tweede periode. Deze is door het slechte weer van de laatste weken al enkele keren verschoven.