ASV'33 Logo

Verslag Bavos – ASV’33

Bavos – ASV’33 1-1

Op een zonnig sportpark Geneneind was de eerste kans van de wedstrijd voor ASV’33. In de 12e minuut kwam na een aanval over rechts de bal via Bram Bekkers uiteindelijk voor de voeten van Gijs van Bakel, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper. 5 minuten later was het Bavos dat voor het eerst in de buurt van de goal van ASV’33 kwam, en dit leverde meteen een doelpunt op. Een omhaal werd via Martijn Verbakel nog knap tegen de lat getikt, maar uit de rebound scoorde Ties Vereijken met een kopbal. Twee minuten later werd bijna de 2-0 binnen geknikt, maar door een goede redding van Martijn Verbakel werd dit voorkomen. Na ruim een half uur spelen kreeg Bavos een vrije trap tegen de zijlijn. Deze werd met links ingedraaid en bijna binnen gekopt door Loek van den Waardenburg, maar daar stond wederom een goede redding van Martijn tegenover. Beide ploegen waren slordig in balbezit, waardoor er ook weinig kansen gecreëerd werden verder. Toch lukte het Bavos in de 62e minuut om voor de goal van ASV’33 te komen, toen Gideon van Esch een op een met Martijn kwam. Wederom was het Martijn die ASV op de been hield. In de 72e minuut kwam ASV’33 op gelijke hoogte, nadat Pim van den Tillaart de bal binnentikte toen deze na een corner voor het doel bleef hangen. Bij ASV’33 sloeg de vermoeidheid toe waardoor er verder geen kansen meer gecreëerd werden. Bavos scoorde nog bijna in de 82e minuut uit een vrije trap en een afstandsschot, maar door twee reddingen van Martijn bleef het bij 1-1. Voor ASV’33 een teleurstellend resultaat, ook met het oog op het periodekampioenschap waar ASV’33 nog voor in de race is. Na de wedstrijd werd er nog een biertje gedronken bij Bavos in de kantine om vervolgens de avond af te sluiten bij ’t Viltje met een spetterend optreden van Monique Smit.