ASV'33 Logo

Nieuwe sponsor ASV’33

ASV’33 mag per direct Amplify Sound- & Light Technology verwelkomen als nieuwe “Middenveld-sponsor”.  Namens ASV’33 danken wij Robin Janssens van Amplify Sound- & Light Technology van harte voor deze ondersteuning!

Amplify Sound & Light Technology is inmiddels een begrip in de regio op het gebied van licht- en geluidstechniek. Van jeugdkampen tot personeelsfeesten, van permanente installaties tot volledig verzorgde tijdelijke voorzieningen, u kunt bij ons voor alles terecht. Naast het ontwerpen en inrichten van permanente installaties, bieden we ook de mogelijkheid tot verhuur, reparatie en verkoop van professionele licht- en geluidsmaterialen. We zijn continu op zoek naar innovatieve producten en ideeën om zo een verrassend assortiment te leveren voor een betaalbare prijs. Kijk voor meer informatie op: https://www.sound-light.nl/

Amplify Sound & Light Technology