ASV'33 Logo

ASV’33 lanceert kledingplan voor trainers / leiders

UPDATE 19-06-2023

De eerste bestelling zijn bij ons binnen gekomen. Graag wijzen we je nog op de volgende aandachtspunten:

 1. De uiterlijke besteldatum is zaterdag 8 juli 2023. Na deze datum is het tijdelijk niet mogelijk om deze kleding te bestellen. Later in het seizoen 2023-2024 komt er een nieuwe mogelijkheid om te bestellen;
 2. Lees aandachtig de bestelprocedure nog even door:Hoe is de kleding te bestellen?
  De trainer/leider die gebruik wenst te maken van dit kledingplan stuurt een mail naar sponsoring@asv33.nl 

  In deze mail vermeld de trainer/leider de navolgende gegevens:
  Naam trainer/leider;
  Adres trainer/leider;
  Postcode trainer/leider;
  Woonplaats trainer/leider;
  Telefoonnummer trainer/leider;
  Emailadres trainer/leider;
  Elftal waar hij/zij actief trainer/leider van is;
  Maatvoering van de gewenste items, indien deze maat al bekend is.

  De kledingitems kunnen bij sportshop Laarbeek te allen tijde worden gepast. Bij sportshop Laarbeek dient de eigen bijdrage eerst te worden voldaan, alvorens de bestelling definitief wordt uitgevoerd. De bestelling wordt pas definitief uitgevoerd, indien blijkt dat trainer/leider eigen bijdrage heeft voldaan ten tijde van het doorgeven van de maatvoering tijdens de pas-sessie bij Sportshop Laarbeek. Nadat de functionaris van ASV’33 via sportshop Laarbeek heeft vernomen dat de eigen bijdrage is voldaan en trainer/leider bovenstaande mail goed heeft aangeleverd bij ASV’33 wordt de bestelling definitief uitgevoerd. Bestellingen kunnen uiteindelijk worden afgehaald bij Sportshop Laarbeek. Zodra de bestelling gereed ligt, ontvangt de trainer/leider een e-mail van ASV’33.

EINDE UPDATE

Met ingang van seizoen 2023-2024 lanceert ASV’33 het kledingplan voor trainers / leiders.

Leiders en/of trainers zijn vaak meerdere keren per week actief voor ASV’33 onder alle weersomstandigheden, enerzijds bij het geven van trainingen, anderzijds bij wedstrijden. Om de herkenbaarheid en zichtbaarheid van een leider en/of trainer te vergroten is het wenselijk dat zij kleding van ASV’33 dragen. Ter ondersteuning van de leiders en/of trainers heeft ASV’33 in samenwerking met Sportshop Laarbeek een kledingplan opgesteld.

In het kort gezegd: een leider / trainer kan per direct met korting een trainingspant met trainingsvest en/of een softshell jas aankopen. Voor een eigen bijdrage van slechts 1/3e van de aankoopprijs kun je deze artikelen aanschaffen. 1/3e van de originele aanschafprijs wordt namelijk geschonken door ASV’33, het andere deel wordt gesponsord door één van onze hoofdsponsoren, Sportshop Laarbeek.

Bekijk alle voorwaarden via onderstaande link:

ASV’33_Kledingplan leiders-trainers

Om de artikelen te bestellen en ze tijdig vóór aanvang van seizoen 2023-2024 in je bezit te hebben, is het van belang om je bestelling voor uiterlijk 8 juli 2023 door te sturen!!