ASV'33 Logo

Teamindeling JEUGD 2023/2024 *UPDATE*

** UPDATE 17/07/2023 **

Op basis van de reacties die zijn binnen gekomen op de teamindeling, zijn er her en der nog wat kleine wijzigingen doorgevoerd.

Bekijk de aangepaste teamindeling hier »

** ORIGINEEL BERICHT 15/06/2023**

Jullie hebben er lang op moeten wachten, waarvoor onze excuses, maar ze zijn dan eindelijk bekend : de teamindelingen voor de jeugd, seizoen 2023/2024. De trainers en leiders voor de JO15 t/m JO19 staan nog niet vermeld, deze proberen we komende week voor jullie aan te vullen.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de indeling, dan kun je hierover uitsluitend per mail reageren, uiterlijk tot en met zaterdag 24 juni. Stuur je e-mail dan naar voetbalzakenjeugd@asv33.nl of voor het meidenvoetbal naar meiden@asv33.nl. Op appjes over de indeling wordt niet gereageerd. Nadat wij jullie vragen en opmerkingen hebben ontvangen, zullen we in de week van 26 juni tot 2 juli reageren.

Start nieuwe seizoen
De trainingen voor het nieuwe seizoen zullen starten in de laatste week van de schoolvakanties (vanaf 21 augustus). Trainingsdagen- en tijden volgen later.
Zaterdag 2 september starten de eerste wedstrijden. De complete speeldagenkalender, is terug te vinden op de website van de KNVB.

Met sportieve groet,
Commissie voetbalzaken jeugd ASV’33