ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen

Vrijwilliger van het seizoen verkiezingen

Beste leden en andere belangstellende,

Omdat we onze vrijwilligers erg dankbaar zijn voor hun inzet houden we nu alweer voor de derde keer de verkiezing ‘vrijwilliger van het seizoen’.
Tot eind 2019 konden alle leden voor deze verkiezing vrijwilligers voordragen. Uit deze aanmeldingen hebben wij 10 vrijwilligers genomineerd die we op de nieuwjaarsreceptie van 5 januari 2020 bekend hebben gemaakt. Deze 10 genomineerden willen we graag aan jullie voorstellen.
Binnenkort kan er gestemd worden op de voor jou ‘vrijwilliger van het seizoen’.  Op de vrijwilligers-bedankavond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.
We hopen dat jullie onze vrijwilligers net zo dankbaar zijn als wij en allemaal gaan stemmen!

De vrijwilligerscommissie

1. Ralf Migchels

Bedankt voor de nominatie! Leuk om te horen. Ik ben dus Ralf Migchels, speel zelf in het 6e en ben trainer/leider van de Jo 19-2. Ook ben ik secretaris van de commissie Jeugdvoetbalzaken.

2. Raymond Disco

Wat super leuk en een eer om genomineerd te zijn!!! Ik ben dus Raymond Disco. Op mijn 8e lid geworden van de jeugd van ASV tot ik met 17 jaar in de selectie speelde. Na ruim 20 jaar ben ik vorig jaar weer terug verhuisd naar aarle rixtel en ben ik weer via mijn vader Maurice Spetter bij ASV terecht gekomen als trainer van JO15-1

Ik vind het geweldig om te doen en met die jonge gasten iedere week te mogen trainen. Het voetbaltechnische en tactische aspect staat hierbij centraal maar ook zeker een stuk maatschappelijke vorming met normen en waarden.

3. Adrie van der Vleuten

Ik ben Adrie van der Vleuten ben een gepensioneerde Opa van 4 geweldige kleinkinderen. Ben bij ASV lid van het hoofdbestuur mijn takenpakket betreft het beleidsmatig uitvoeren van de voetbalzaken binnen ASV. Ik mag dit doen met een stel betaalde krachten en een hele grote groep geweldige vrijwilligers.
Daarnaast ben ik lid van de vut club waar ik veelal de technische problemen probeer te repareren. Voor de ontspanning ben ik ook nog lid van de biljartclub en de veteranen. Dit alles is voor mij een hele fijne hobby die ik bij ASV op een ontspannen en eerlijke manier probeer uit te voeren.

4. Erik Nooijen

Ik ben Erik Nooijen, 39 jaar, geboren en getogen in Aarle-Rixtel. Ik woon sinds 2005 in Beek en Donk maar ben nog steeds actief lid bij A.S.V.’33.

Ik doe al vele jaren vrijwilligerswerk bij A.S.V.’33. Destijds begonnen als leider bij het voetbalkamp wat ik +/- 12 jaar heb gedaan. Ik heb een aantal jaren in de commissie nevenactiviteiten gezeten, in de feestcommissie van het 75-jarig bestaan en de adviescommissie over de nieuwe organisatie/inrichting van de vereniging. En al ruim 10 jaar regel ik samen met Daan Daniëls de kerstquiz tijdens de jaarlijkse kerstborrel.

Op dit moment ben ik actief in de Commissie Voetbalzaken en ben ik technisch coördinator van de lagere seniorenelftallen en vrouwen. Belangrijkste taken zijn de jaarlijkse invulling van de seniorenteams en wekelijks zorgen dat er voldoende spelers zijn bij de verschillende elftallen.

Namens A.S.V.’33 ben ik samen met Rob Kerkhof actief deelnemer in het platform Laarbeek Verenigt. Dit platform bestaat uit de verenigingen ASV’33, ELI, KV Flamingo’s, Sparta’25, en VV Mariahout en deze partijen nemen samen met de Gemeente Laarbeek het voortouw in sportief verenigen en werken samen om toekomstbestendig te blijven. Tijdens de vergaderingen in 2020 zal ik dit doen als voorzitter van het platform.

5. Marianne van der Stappen

Ik ben Marianne van der Stappen, getrouwd met Jan Smits en moeder van Joey Roy en Mark Smits, die vervelende ‘Smitskes’.

Betrokken bij ASV’33 vanaf dat de oudste 4 jaar werd en die voetbalt op dit moment nog steeds in het 4de.

Tot aug 2015 door mijn werkzaamheden altijd verhinderd geweest om vrijwilligerswerk te doen bij ASV’33 omdat ik geregeld in het buitenland was.

Wel ben ik al meer dan 15 jaar vrijwilliger bij jongerenwerk Cendra en nu ook in mijn dagelijkse werk als bewindvoerder heb ik veel te maken met jongeren.

In aug 2015 ben ik begonnen als secretaris nadat Reno Renders gestopt was en vanaf feb 2018 ben ik penningmeester. Samen met een commissie bestaande uit 4 personen verzorgen we de financiën van ASV’33, zodat we ieder seizoen inzichtelijke jaarcijfers kunnen overleggen. Denk daarbij aan de contributie innen, financiële administratie en BTW. Penningmeester is ook onderdeel van het dagelijkse bestuur en het bestuur.

6. Jos van Bommel

Wat leuk dat ik tot 1 van de 10 genomineerden behoor. Ik ben Jos van Bommel, 30 jaar oud en woon in Aarle-Rixtel. Ik werk als postbezorger bij Postnl en bij het bedrijf Dutch Expat Shop gelegen in Aarle-Rixtel.

Inmiddels ben ik al zo’n 20 jaar lid van Asv’33. Daarvan zo’n 16 jaar gevoetbald totdat een blessure me dwong om te stoppen. Ik ben daarna verder gegaan als assistent leider van het 5de( inmiddels het 6de).

Ook doe ik al een aantal jaren mee assisteren met de jeugdtrainingen, met de E begonnen en dit jaar de A1 samen met de A2. Dat is 2x in de week trainen en op zaterdag wedstrijd. Het is belangrijk dat er nog vrijwilligers zijn die dit willen doen zodat de jeugd kan blijven voetballen.

7.Pierre Driessen

Bij deze hartelijk dank dat ik voor de 2e keer genomineerd ben voor vrijwilliger van het jaar.
Ik zal het bij deze dan ( kort ) houden anders kan ik een A4 tje vol schrijven.

Mijn naam is Pierre Driessen ik ben 59 jaar en al 52 jaar lid van ASV’33
Mijn vrijwilligerswerk bij ASV’33 is momenteel.
*Accommodatiebeheer ( zorg dragen voor de materialen en kleding )
*Mede onderhouden van het sportpark met de vrijwilligers.
*Zorg dragen voor de afgelastingen op de site en op de afgelastinglijn.
*Samen met de personen van wedstrijdzaken jeugd en senioren het coördineren van de wedstrijden.
*Op zaterdag en zondag ondersteuning geven.

8. Adri van Rosmalen
Mijn naam is bekend en mijn activiteiten binnen asv zijn voorzitter,elftalleider veteranen clubscheidsrechteren en lid van de sponsorcommissie.

9. Remco Manders
Ik ben Remco Manders. Momenteel ga ik met mijn jongste zoon Tim (7) mee als jeugdleider van het team Jo9-1. Met veel plezier verzorg ik, samen met twee andere jeugdleiders, op dinsdag en donderdag de training. Mijn oudste zoon heet Sven (9) en speelt in jo11-1. Zelf ben ik nog actief bij de veteranen

10. Erwin van Dijk
Mijn naam is Erwin van Dijk, 27 jaar oud en woonachtig in Helmond. Op dit moment speel ik in de selectie van ASV’33 en ben ik inmiddels 7 jaar actief lid van de nevenactiviteitencommissie. Het is aan ons als commissie om de activiteiten naast het voetbal, met name voor de senioren, te organiseren. Denk hierbij aan de seizoensopening, de carnavalsavond, het stratenvoetbaltoernooi en vele andere feesten binnen de club. Ik zie deze nominatie dan ook als waardering voor de gehele commissie.